SS1022

Bergamotti & Sitruuna

SS1022

Bergamotti & Sitruuna

SS1022

Bergamotti & Sitruuna

SS1022

SEES SIIVOUSSETTI KEITTIÖÖN

Lahjapakkaus sisältää tiskiaine-sprayn ja yleissiivoussuihkeen kodin kaikille pinnoille. Tuotteet on valmistettu Suomessa ilman turhia kemikaaleja. Keittiön siivouspaketti on luontoystävälle sopiva lahja, niin kotiin kuin mökille. Biohajoavat tuotteet eivät kuormita luontoa ja raaka-aineet ovat vegaanisia ja kasviperäisiä.
Pullot ovat valmistettu 100 % kierrätysmuovista.

Bergamotilta ja sitruunalta tuoksuva tehokas siivoussuihke on suunniteltu jokapäiväiseen kodin siivoukseen. Soodapohjainen siivoussuihke irrottaa tehokkaasti likaa kodin eri pinnoilta ilman turhia ja vahvoja kemikaaleja, kuten zeoliittia tai fosfaattia. Yleissiivoussuihkeella puhdistat nopeasti niin keittiön, kuin kylpyhuoneenkin. Erinomainen valinta kotiin, jossa halutaan vähentää kodin kemikaalikuormaa.

Suihkutettava käsitiskiaine tekee tiskaamisesta helppoa. Tämä Suomessa valmistettu vaahtoava käsitiskiaine puhdistaa tehokkaasti rasvan ja ruokajäämät astioista. Biohajoavan ominaisuutensa ansiosta voit hyvillä mielin tiskata niin kotona, kaupungissa, mökillä kuin matkallakin. Käsitiskiaineen hedelmäinen ja raikas tuoksu tulee aidosta veriappelsiinin eteerisestä öljystä.

LIMITED EDITION

• Tiskiaine 500 ml ja siivoussuihke 500 ml
• Tiskiaine: Kookosöljy-yhdiste >5 %, Sokeritensidi >5 %, Kasvipohjainen alkoholi <5 %, Merisuola <5 %, Natriumbentsoaatti <5 %, Eteerinen öljy <5 %. PH noin 6.
• Yleissiivoussuihke: Sooda >5 %, Kookosöljy-yhdiste >5 %, Sokeritensidi >5 %, Nariumbentsoaatti >5 %,
Eteerinen öljy >5 %. PH noin 10.
• Pakkauksen materiaali: 100 % kierrätysmuovi
• Kotimainen, biohajoava, vegaaninen

      

26.00

alv 0 %

Ei sisällä painatus- tai muita merkkauskuluja.

Koko Suositushinta alv Brutto Turun varasto Tulossa Lisää koriin
26,00 € 6,24 € 32,24 € 31
Lisätiedot: LIMITED EDITION
Lisää koriin